Croatian English French German Italian
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Posjete Sadržajima : 2252
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Tvoja IP adresa: 3.142.40.43

Prvi plesni programi pokrenuti 1994. godine u Supetru, Sutivanu i Milni sa djecom školskog i vrtićkog uzrasta. Do 1998. programi su se održavali i u Postirama i u Selcima. Kako je broj djece u Supetru rastao ostali smo na Supetru i Sutivanu. Danas imamo programe baleta za djecu od ranog vrtićkog uzrasta do srednje škole.To znači da sva djeca prolaze program vježbi na osnovama klasičnog baleta , ali za potrebe koreografija koriste se različiti plesni stilovi . Godine 2009. pokrenuti su programi street dance-a, hip hop-a, house-a, break dance-a koje vodi kolegica iz Splita i u kojima trenutno ima djece od predškolskog uzrasta do srednje škole i u kojima s ponosom ističemo 20-ak momaka svih uzrasta.

Redovni nastupi tokom školske godine: božićna predstava, dječiji plesni maskenbal, Županijska smota u Splitu, završna godišnja priredba, nastupi povodom dana grada Supetra i općine Sutivan, ljetni karneval, školske i vrtićke priredbe i ostali nastupi na koje nas se pozove.

Do sada je kroz udrugu prošlo više od 500 djece i održano je više od 200 nastupa. Brojne pohvale na godišnjoj Županijskoj smotri u Splitu. Posebne pohvale za plesno uprizorenje rock opere JESUS CHRIST SUPERSTAR. Godine 2010. prvi nastup na Plesnim susretima Hrvatske u Zagrebu sa programom klasičnog baleta i hip hop-a - najstaije grupe - program hip hopa uvršten među 4 najbolja u svojoj kategoriji i gostovao na Festivalu plesa u svibnju 2010. Na svojim nastupima ugostili smo i prvake Baleta HNK Split. Održavamo plesne radionice sa renomiranim plesnim pedagozima .

Voditeljice

Renata Skovron - završena Škola za klasični balet u Zagrebu , članica Baleta HNK Zagreb , članica Baleta u kazalištima Klagenfurt i Linz - Austija .

Vedrana Grčić - plesačica , trener , koreograf u plesnom klubu DNF . Članica plesne skupine Unite-X . Profesor kineziologije . Višestruka državna prvakinja i pobjednica kupova u organizaciji Hrvatskog Show Dance Saveza . Vanjski plesni suradnik " Studija Renata" .